Annissa's Media - Good To The Last Annissa.

Mysigt att göra med familjen

Det finns mycket kul som man vill göra tillsammans med familjen och det är så härligt när man hittar saker som alla tycker är kul och som alla känner att det är något som man vill göra. Ja det finns mycket saker som man kan göra i Stockholm och det är ju härligt att det finns så mycket som man kan hitta på och en sak som är rolig att göra tillsammans är att åka en sightseeing båt i stockholm. Det är så vackert och något som är väldigt trevligt att göra tillsammans som familj.

Kul att ha roliga minnen tillsammans

Ja det är viktigt att man kan göra saker tillsammans och att det finns så många saker som man kan göra. Det är mysigt att gå på museum och gå och fika på olika ställen. Ja det finns så otroligt mycket att välja på och kul är väl det när man är så olika och man tycker om att gör olika saker. Då är det ba att man kan göra det som alla tycker är kul. Det kan vara att man åker båt en dag och så går man på museum en annan och så vidare. Då blir alla nöjda och man får en trevlig stund tillsammans att njuta av.
Sen finns det massor med mysiga saker som man kan göra hemma som att pyssla och spela spel och ritar och sjunga och så mycket mer.
Ja det finns verkligen många olika saker som man kan hitta på på sin fritid och bara njuta av sina vänner och sin familj.
Så tänk ut något som du vill göra med familjen nu när det blir lite lov och lite fler röda dagar. Ja det är kul att planera lite saker som man kan göra ihop och på så sätt ha det lite extra kul tillsammans.